Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Повний TRASH!

Дещо химерна історія

«З нами або навколо нас відбувається або те, чого ми підсвідомо прагнемо, або те, чого ми найбільше боїмося, або те, у що ми щиро віримо…»
М.Ю. Столяров-Фельдман, приватний нотаріус
…У чорному-чорному місті, на чорній-чорній вулиці, у чорному-чорному дворі живуть дві звичайні дівчинки – Юля і Наташа, які потрапили у дещо химерну історію. Їм доведеться дізнатися, що таке душа, наскільки обережними потрібно бути із власними бажаннями, і чи такий страшний чорт, як його малюють.

Традиційний середньовічний сюжет про зіткнення людини із нечистою силою розгортається у спальному кварталі типової забудови. Про вічні цінності мовою вулиць і про теми, до яких звертався Ґете і Булгаков мовою сучасного театру - у виставі «Повний trash!»


Леся  (14.09.18 02:07): Спектакль для молодежи неплохой, детям и впечатлительным старичкам, конечно лучше не смотреть Ответить | С цитатой
Зритель  (13.05.18 16:46): Люди не ходите не тратьте свое время, полное г... Не советую, спектакль для 10-15 лет, ерунда Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності