Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Музичне шоу «Венеціанська LOVE STORY»

Найкрасивіші костюми, маски венеціанських карнавалів, італійські вулички та найвідоміші канали, по яким на гондолах співають улюблені неаполітанські пісні чоловіки своїм коханим. Справжня мандоліна в руках лауреата численних конкурсів Богдани Євстратенко, заспіває краще голоса. Її тембр не залишить вас байдужими тому, що так грає душа – тонко та мелодійно. І, звичайно, історія кохання. Наших артистів-солістів, що мають оперні голоси Катерини Миколайко(сопрано) та Романа Супряги (баритон). Ви відчуєте себе на справжній оперній виставі, тому що класична і дуже відома музика Т.Коттрау «Санта лючія», Дж.Качіні «Аве Марія», Е.Канніо «Пісня закоханого солдата», «Перте» Д.Гробана та багато іншої музики не можуть вам не сподобатись.  

www.dnepr-philharmonic.com
https://dnepropetrovsk.karabas.com

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності