Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
25.09.2014

Завершується черговий етап робіт з виносу транзитного водопроводу з підвалів будинків на ж/м Комунар

Завершується черговий етап робіт з виносу транзитного водопроводу з підвалів будинків на ж/м Комунар
За два тижні буде завершено черговий етап робіт з виносу транзитного водопроводу з підвалів житлових будинків по вул. Шелгунова, 8. Про це під час виїзної наради повідомив міський голова Іван Куліченко.

«Роботи з виносу транзитного водопроводу з підвалів житлових будинків на ж/м Комунар та Парус розпочалися ще 2010 року. При будівництві житлових будинків у цих мікрорайонах будівельники проклали магістральний водопровід через підвали будинків, з роками експлуатації він почав підтоплювати підвали будинків і на сьогодні знаходиться в аварійному стані. З огляду на це ми вирішили винести водопровід з-під будинківі поряд укласти новий сучасний водопровід з поліетиленової труби, що дозволить довго експлуатувати водопровідну систему», - зазначив міський голова Іван Куліченко.

Міська програма з виносу транзитного водопроводу з підвалів житлових будинків на ж/м Комунар, Парус проводиться у декілька етапів.

«Перший етап робіт на Комунарі, 3, 4 завершено у 2013 році, там прокладено новий водопровід довжиною понад тисячу метрів. Цього року завершено будівельні роботи по вул. Метростроївській, 3, 5, зараз там йде підключення під’їздів до нової водопровідної мережі. Тут на Шелгунова, 8 укладається новий водопровід довжиною 907 метрів, на сьогодні вже укладено 400 метрів. Після цього будемо робити врізки у нову водопровідну систему і переключатимемо житлові будинки до нового водопроводу. На цьому роботи не завершаться, з весни розпочнеться новий етап: по житловому масиву Комунар ще треба прокласти водопровід довжиною 1 тисяча 600 метрів, по житловому масиву Парус – 906 метрів», - додав очільник міста.

За його словами, роботи з виносу транзитного водопроводу з підвалів житлових будинків на ж/м Комунар і Парус фінансуються коштом міського бюджету, їх загальна вартість 13 мільйонів гривень.



Прес-служба Міської ради »


лист  (26.09.14 22:13): подкуп! подкуп избирателей! Куличенко ничего не делал в течении 15 лет, а тут вдруг он решил приласкать перед выборами Ленинский район! Відповісти | З цитатою
Уже есть такое  (26.09.14 11:51): На всякий случай!
После подключения новой магистрали, не пользуйтесь байлерами и фильтрами для воды дня два! Из системы будет выходить песок. Спускайте воду.
Відповісти | З цитатою
sdgh  (26.09.14 10:08): на тополях бы этот *** тайм аут снести к чертям свинячим! главное зло района, мало того что калечит психику людей, своимми бум бум, там еще все зарыгано и обоссан овокруг на 100 метров Відповісти | З цитатою
sdgh  (26.09.14 10:07): на тополях бы этот *** тайм аут снести к чертям свинячим! главное зло района, мало того что калечит психику людей, своимми бум бум, там еще все зарыгано и обоссан овокруг на 100 метров Відповісти | З цитатою
Е.К.  (26.09.14 01:37): Ну хорошо, что мэр что-то делает. Значит, в нашем районе будет хороший водопровод, а не так, как у некоторых: прорвало трубу - и сутки без воды Відповісти | З цитатою
Добросовестные плательщики  (25.09.14 23:11): О у попрошайки глазки запылали. щас рэкет Відповісти | З цитатою
ПоПроШайки  (25.09.14 17:27): Нам бы на Тополях.. за Тайм-Аутом.. магистральную вывести из жилого фонда.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності