Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
27.06.2014

Євген Удод презентував конкурс проектів з енергозбереження

Євген Удод презентував конкурс проектів з енергозбереження
27 червня голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод презентував директорам шкіл Амур-Нижньодніпровського району обласний конкурс проектів «Енергозбереження задля майбутнього».

В рамках конкурсу навчальні заклади мають розробити власні проекти з енергозбереження та енергоефективності, кращі з яких будуть втілені у життя за підтримки обласної ради вже до кінця осені. Збір п ропозицій триватиме до 10 серпня 2014 року включно.

«Це пілотний проект, який з наступного року ми плануємо розширити. Перші учасники - 21 школа АНД району міста. Для Дніпропетровського регіону енергозбереження - це не епізодичний проект, а постійна необхідність. Ми повинні впровадити систему раціонального використання енергії у всіх сферах. Це фундамент енергетичної та економічної безпеки регіону, основа для нормального життя людей. Але ефективність системи енергозбереження багато в чому залежить від самих жителів області. Дуже важливо, щоб з самого дитинства кожен розумів, як це важливо раціонально ставитися до використання енергії - від цього залежить і особистий добробут, і безпека країни в цілому. Я впевнений, що у нас виросте грамотне, ініціативне, по-справжньому європейське покоління. І для наших дітей дбайливе ставлення до енергії стане аксіомою, істиною, яку не потрібно додатково доводити», - підкреслив Євген Удод.

Всі конкурсні заявки розгляне експертна комісія, яка і визначить переможців. Перевага віддаватиметься тим проектам, які будуть акуратно оформлені та матимуть ґрунтовний підхід до покращення енергозбереження у своїй школі. Ще одна з умов конкурсу - обов`язкова участь у проекті представників дитячого самоврядування та батьківського комітету. А також впровадження в навчальний процес факультативних курсів, конкурсів, акцій з основ теплопостачання та енергозбереження.



Прес-служба Обласної ради »


СМІ  (25.08.14 17:47): Облраді потрібно найти у Київському національному університеті ім. Т.Г. Шевченка професора МАЙБОРОДУ. І у Вас ніяких проблем з опаленням будинків не буде. Такі у нього проекти є, але думаю що ніхто цим займатися не буде. Піаритися значно легше. та і часу уже немає. скоро перевибори... Відповісти | З цитатою
ко ко ко  (01.07.14 16:02): Очередное бла бла от Удода , он у на с по части "п.о.п.и.з.д.е.т.ь " Відповісти | З цитатою
Грид  (27.06.14 17:20): а сам Удод, или его ребенок, на кровных кв.м. бережет энергию? я очень сомневаюсь в этом! начни с себя, а потом уже перевоспитывай чужих детей! тьфу тьфу тьфу еще нам клонов Удодо Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності