Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
08.05.2024

«Віримо, що усі російські кораблі будуть на дні»: у Дніпрі погасили марку «Русскій воєнний флот — до дна»

«Віримо, що усі російські кораблі будуть на дні»: у Дніпрі погасили марку «Русскій воєнний флот — до дна»
Марка "Русскій воєнний флот — до дна". Суспільне Дніпро

У Дніпрі в День пам'яті та перемоги над нацизмом на головному поштамті погасили марку "Русскій воєнний флот — до дна", яка продовжує серію, розпочату у квітні 2022 року "Русскій воєнний корабль, іді на...".

На ній зображено палаючі військові кораблі армії рф, потоплені Силами оборони України.

"Марка присвячена нашим героїчним Збройним силам та їхнім спецопераціям стосовно російського флоту. Ми віримо, що російські кораблі всі будуть на дні. У нас ця марка обов'язково повинна бути пророчою", — сказала директор по взаємодії з органами з державної влади "Укрпошта" Юлія Боровик.


На нову марку чекав Дмитро, в дитинстві чоловік мріяв бути військовим моряком.

"Особливо цікаво, що вона пов'язана з військовою тематикою. Я намагаюсь зібрати все, що виходить, аби можна було лишити нащадкам", — говорить він.


Дніпрянка Світлана розповіла, вже два з половиною роки щомісяця чекає на нові марки. Зібрала вже колекцію марок, які виходили з початку повномасштабного вторгнення.


"Ця марка може дати поштовх для потоплення всіх інших кораблів Чорноморського флоту рф ", — сказав житель Дніпра Дмитро.

Автором ескізу марки є Віктор Грудаков, який створював й інші марки відомої серії.

Загальний тираж марки "Русскій воєнний флот — до дна" становить один мільйон примірників. Вартість однієї марки — 30 гривень. Частину виручених з продажу марки грошей передадуть на допомогу ЗСУ.


Текст: Анна Кісилиця

UA: ДНІПРО »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності