Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
08.05.2024

Дніпрянка виявила на своєму городі у безпорадному стані дідуся, що загубився

Дніпрянка виявила на своєму городі  у безпорадному стані дідуся, що загубився

"В мене на городі невідомий дідусь у безпорадному стані. Здається, він загубився", — повідомила 6 травня на спецлінію 102 небайдужа мешканка Чечелівського району.

Патрульні Іван Веклич, Дар'я Тлустенко та Владислав Стасенко прибули за вказаною адресою і виявили пенсіонера, який розповів, що йде до своєї знайомої, але куди саме — згадати і пояснити не зміг.

Інспектори зв'язалися з рідними чоловіка. З'ясувалося, що він нещодавно переніс інсульт і потребує нагляду. Патрульні викликали чоловіку швидку. Також на місце події приїхала його донька. Пенсіонера ушпиталили.

Друзі, звертайте увагу на людей поважного віку. Можливо вони потребують допомоги.



Патрульна поліція »


Днепряне  (09.05.24 16:25): Полиция просто выполнила свою работу, днепрянке спасибо за деда. Фото как герои. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності