Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
07.05.2024

У Дніпрі для учнів ПТУ № 2 та міських шкіл провели екскурсію на завод Інтерпайп. Як це було

У Дніпрі для учнів  ПТУ № 2 та міських шкіл провели екскурсію на завод Інтерпайп. Як це було

У Дніпрі проходять екскурсії на Нижньодніпровський трубопрокатний завод компанії Інтерпайп. Це відбувається в рамках співпраці Дніпровської міської ради та ПАТ «Інтерпайп НТЗ».

Сьогодні екскурсію відвідали учні КЗ «Професійно-технічне училище № 2» та міських шкіл. Під час екскурсії гостям показали декілька цехів, розповіли про продукцію, яку виготовляє завод, та про етапи її виробництва.

Серед присутніх і першокурсниця ПТУ № 2 Єлизавета. Дівчина навчається на оператора з обробки інформації та програмного забезпечення.

«Мені дуже цікаво, я завжди захоплювалась такими високотехнологічними виробництвами. Масштаби всього дійсно вражають. Дізналась чимало нового. Чи не всі процеси на підприємстві автоматизовані, а враховуючи мою спеціальність, гадаю, корисно побачити на власні очі, як це все працює на практиці», - каже Єлизавета.

Разом з Єлизаветою в одній групі навчається Марія. Дівчина теж завітала на екскурсію:

«Мені дуже подобається. Я подібне бачу вперше. Не можу впевнено сказати, що планую пов’язати майбутню кар’єру саме з цією галуззю, але тим не менш, як мінімум для загального розвитку, рада, що сьогодні тут», - каже Марія.

«Ми постійно проводимо подібні екскурсії для учнів наших професійних училищ та шкіл міста. Наша мета - ознайомити учнів з робітничими професіями, з обладнанням, яке використовується під час виробництва залізничних колес, умовами роботи та оплатою праці, відпочинку і дозвілля працівників. Між нашими професійно-технічними училищами та цим підприємством є тісна співпраця. Для багатьох випускників Інтерпайп стає місцем роботи. Тож ми впевнені, що такі екскурсії для наших учнів дуже потрібні та цікаві», - прокоментував начальник управління професійної освіти, освітніх установ департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради Михайло Гончар.



Прес-служба Міської ради »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності