Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
07.05.2024

В Днепре наградили победителей звездного конкурса

В Днепре наградили победителей звездного конкурса

В Национальном центре аэрокосмического образования молодежи подвели итоги массового Всеукраинского детского конкурса рисунков «Крок до зірок».

Кроме детей и подростков из Днепра, в конкурсе приняли участие 28 юных художников из других регионов Украины.

Конкурс проходил на протяжении нескольких месяцев, а победителей определяло представительное жюри.

Об итогах конкурса в Национальном центре аэрокосмического образования молодежи рассказали:

«На базі НЦАОМ ім. О.М. Макарова ми провели нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Крок до зірок"!

Атмосфера була святковою, невимушеною та хвилюючою, адже всі хочуть дізнатися: хто ж став переможцем?

На заході були присутні переможці та номінанти молодшої, середньої та старшої підгрупи з м. Дніпра, а також їх батьки та керівники. 28-м учасників з інших міст приєдналися до нагородження в онлайн-режимі.

Конкурс пройшов за підтримки нашого головного партнера інтернет-магазина "Miramida", Громадської організації "Жінки плюс" і Державного підприємства "Конструкторське бюро "Південне" імені М.К. Янгеля".

Переможці та номінанти отримали цікаві настільні ігри та інші подарунки. Декілька учасників були відзначені спеціальними номінаціями та отримали подарунки від запрошених членів журі конкурсу.

Особлива подяка керівникам та батькам учасників конкурсу! Саме ви допомагаєте дітям виявити талант і відчути впевненість у своїх здібностях. Дякуємо вам за вашу неймовірну роботу та вклад у розвиток творчого потенціалу наших дітей!».

Фото – НЦАОМ.  



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності