Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
06.05.2024

На Дніпропетровщині правоохоронць вимагав щомісячний хабар за не перешкоджання займатися бізнесом

На Дніпропетровщині правоохоронць вимагав щомісячний хабар за не перешкоджання займатися бізнесом

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру правоохоронцю за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, заступник начальника відділу одного з райуправлінь поліції Дніпропетровської області вимагав у підприємця хабар у сумі 600 доларів США щомісяця. За ці кошти поліцейський пообіцяв не перешкоджати йому у здійсненні діяльності, пов’язаної з валютними операціями.

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України після одержання коштів.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводилися прокурорами спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтаві, за оперативного супроводу співробітників Дніпропетровського управління ДВБ Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Прокуратура Дніпропетровської області »


Сергей  (07.05.24 16:35): Это , что новость ? У нас такое управление в государстве . Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності