Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
06.05.2024

У Дніпрі поліцейські вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на суму понад 400 тисяч гривень

У Дніпрі поліцейські вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на суму понад 400 тисяч гривень

З 2 по 4 травня дільничні офіцери поліції у ході відпрацювання торговельних залів виявили порушення правил торгівлі в магазинах, розташованих в Амур-Нижньодніпровському, Індустріальному, Новокодацькому, Самарському та Дніпровському районах міста.

За результатами перевірок поліцейські виявили та вилучили близько 3200 пачок цигарок, понад 440 штук електронних сигарет, близько 530 картриджів з рідиною для електронних пристроїв, понад 40 пачок тютюну для кальяну і близько 200 літрів алкоголю.

Відносно правопорушників складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) та за ч.1 ст.164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадуємо! Продаж підакцизних товарів може здійснюватися виключно при наявності відповідної ліцензії!



Національна поліція України »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності