Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
06.05.2024

Дізнавачі Дніпра викрили інтернет-шахрая: справу направили до суду

Дізнавачі Дніпра викрили інтернет-шахрая: справу направили до суду

Підозрюваний створив фейковий акаунт на торговельному онлайн майданчику та продавав неіснуючі двигуни та автозапчастини.

На початку листопада 2023 року злочинець розмістив оголошення в соціальній мережі про продаж товару. Щоб зацікавити клієнтів, підозрюваний додав до оголошення сторонні фотознімки.

Коли до псевдопродавця звернувся потерпілий, злочинець домовився з ним про передоплату на банківську картку. Після того, як чоловік переказав кошти - шахрай зник зі звʼязку та залишив потерпілого без грошей і, відповідно, без товару.

Під час шахрайської діяльності 32-річний місцевий житель ошукав потерпілого на 33 тисячі гривень.

Дізнавачі Дніпровського районного управління поліції зібрали докази відносно фігуранта та повідомили про підозру за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Справу з обвинувальним актом правоохоронці скерували до суду на розгляд.

Поліція Дніпра звертається до громадян бути обачними та памʼятати про основні правила покупок в інтернеті. Оплачуйте товар після отримання та звертайте увагу на відгуки про продавця тих чи інших товарів або послуг.



Національна поліція України »


Баранец Юрий Фёдорович  (06.05.24 20:53): Мошенников надо наказывать! И они будут наказаны! Відповісти | З цитатою
Вася  (06.05.24 15:01): А то что покупатели, хотели за полцены купить товар, чтоб потом кому-то впарить по рыночной цене, это не шахрайство? То что это наивные буратины, это другой вопрос. Тут вор у вора дубинку украл. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності