Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
06.05.2024

Держава компенсує бізнесу витрати на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

Держава компенсує бізнесу витрати на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

В Україні стартує програма компенсації роботодавцям до 106 000 гривень за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю I або II групи.

Мінекономіки України запускає програму, яка компенсує роботодавцям до 106 тисяч гривень за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю I або II групи. Про це розповіла заступниця міністра економіки Тетяна Бігун у ефірі телемарафону.

Заступниця міністра економіки України каже, що зараз у нашій країні є близько 3 млн осіб з інвалідністю. Мінекономіки реалізує програму, яка компенсуватиме роботодавцю витрат на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

Коли ви працевлаштовуватиме людину з інвалідністю І або ІІ групи, бізнес може облаштувати робоче місце для неї (крісла з рухомими спинками чи вбиральня). І якщо всі вимоги будуть враховані, то можна подати заявку на компенсацію цих витрат. Така компенсація становить 106 тисяч гривень - сказала Бігун.

Вона додала, що станом на зараз такою програмою скористався 391 роботодавець і було облаштовано місць для 420 працівників на загальну суму 27 млн гривень.

УНН (Українські Національні Новини) »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності