Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
06.05.2024

Днепровская легкоатлетка Анна Рыжикова завоевала путевку на Олимпиаду

Днепровская легкоатлетка Анна Рыжикова завоевала путевку на Олимпиаду

Очередной участницей Днепропетровщины на предстоящих Олимпийских играх в Париже стала наша известная бегунья Анна Рыжикова.

Вчера вечером в Нассау (Багамские острова) завершилась очередная серия легкоатлетических Мировых эстафет. На нем прекрасный результат показала смешанная четверка украинцев, в составе которой была и Анна Рыжикова. Наша команда в труднейшей борьбе с соперниками финишировала второй и завоевала путевку на Олимпиады!

Об этом сообщили в Днепропетровском областном отделении НОК Украины:

«Вітаємо дніпрянку Анну Рижикову і всю командну змішаної естафети, яка виборола олімпійську ліцензію!

Олександр Погорілко, Тетяна Мельник, Данило Даниленко й Анна Рижикова у другий день Світових естафет в Нассау (Багами) зробили те, що не вдалося в перший. З результатом 3:14.49 хв. вони фінішували у своєму забігу другими й принесли Україні олімпійську ліцензію на Ігри в Парижі!

Українській команді дісталися досить складні суперники. Велика Британія, яка зрештою і була першою (3:12.99 хв), Ботсвана... Весь час поряд були й іспанці. Але наша четвірка зробила на доріжці все можливе й неможливе.

Спочатку Олександр Погорілко, а потім і Тетяна Мельник змогли втримати позицію серед лідерів. Намагався не втрачати контакту й Данило Даниленко. Зрештою, Анна Рижикова вирушила на заключний етап поряд з суперницями з Ботсвани й Іспанії. Британки були вже попереду. Анна, яка неодноразово вигравала естафетні медалі, захопила другу позицію, і як би не намагалися інші, вже нікому її не віддала. Натомість лиш збільшивши перевагу на фініші.

Є ліцензія у естафеті мікст 4х400 м!

Нагадаємо, що Анна Рижикова стала другою спортсменкою Дніпропетровської області, яка має дві олімпійські ліцензії (перший спортсмен – плавець Олександр Желтяков)!».



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності