Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
03.05.2024

Для безпеки водіїв Дніпро продовжує встановлювати колесовідбійний брус

Для безпеки водіїв Дніпро продовжує встановлювати колесовідбійний брус

Дорожники Дніпра продовжують встановлювати колесовідбійний брус, аби звести аварії з лобовим зіткненням до 0. Нині його монтують на вул. Космічній.

Через те, що ця ділянка має великий ухил і вигини дорожнього покриття, тут трапляється чи не найбільше аварій.

«Брус монтуватимемо від просп. Праці і до повороту на ж/м Сокіл. Ми закриваємо ділянку довжиною приблизно 600-650 метрів. Це найбільш аварійна ділянка, бо тут багато поворотів, які обмежують бачення транспорту, який рухається попереду або назустріч. Через це ми отримували дуже багато звернень від містян. Тож разом з патрульною поліцією та департаментом транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради ми розробили схему організації дорожнього руху. Згідно з нею і проводимо роботи. Плануємо завершити їх впродовж двох тижнів», - розповіла начальниця управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Світлана Літвінова.

Колесовідбійний брус європейського зразку є одним з найкращих у Європі. Він отримує високі оцінки щодо безпечності вже протягом кількох років. Його та інші бруси світу щорічно за допомогою краш-тесту перевіряє найбільша громадська організація автомобілістів Німеччини ADAC. Встановлювати цей брус у нашому місті почали ще в 2019 році. І на сьогодні більш ніж на 20 вулицях Дніпра, де є цей брус, аварії з лобовим зіткненням зведені до нуля.

«На сьогодні брус є на головних артеріях Дніпра: це Сонячна набережна, набережна Перемоги, набережна Заводська, проспект Слобожанський, проспект Дмитра Яворницького, проспект Науки та інші. На цей рік у нас є плани щодо встановлення цього брусу, але все буде залежати від фінансування. У планах - правобережна розв'язка Кайдацького мосту для того, аби унеможливити «виліт» автомобільного транспорту з відкосів мосту», - додала Світлана Літвінова.



Прес-служба Міської ради »


Азиз  (04.05.24 00:02): Хорошая вещь! И выгодная ! Можно много чего списать . Відповісти | З цитатою
Сергей  (03.05.24 19:19): Хорошая и полезная вещь Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності