Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
02.05.2024

Черговий по місту перевірив, як оновлюють теплоізоляцію та Пункт незламності

Черговий по місту перевірив, як оновлюють теплоізоляцію та Пункт незламності

Дніпро продовжує покращувати енергоефективність систем опалення. Нині тепловики оновлюють ізоляцію трубопроводів опалення в районі будинків №113-119 по просп. Слобожанському. Все, аби скоротити втрати тепла та підвищити енергоефективність системи подачі теплоносія.

«Тут розташована траса надземного прокладання і близько 400 метрів підлягає відновленню. Бригада працює, і 3 травня планують ці роботи завершити. Завдяки тому, що погода посприяла цьогоріч, роботи ми змогли розпочати вже з березня. Відпрацьовуємо ті адреси, за якими звертались містяни. Нині бригади ізолювальників працюють по всьому місту.На лівобережній частині роботи ведуться за 10 адресами: вул. Калиновій, В. Тютюнника та Г. Мазепи. Десь вже повністю відпрацьовано об’єм, а на деяких локаціях залишаються дрібні роботи, вивіз сміття. На сьогодні ми вже оновили ізоляцію на близько 30 адресах по всьому місту» - розповів директор КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради Андрій Клименко, який 2 травня є черговим по місту.

Він також перевірив Пункт незламності на просп. Слобожанскьому 137-А, який розміщений на базі дитячо-молодіжного центру «ЛІДЕР».

«Сьогодні проінспектував Пункт незламності, який у разі відсутності світла готовий прийняти до 50 осіб. За потреби сюди запустять і вночі. Попри невелику площу закладу, вдалось зробити окрему кімнату для матері та дитини і місце для відвідувачів з домашніми улюбленцями. Є генератор, запас технічної води та шанцевий інструмент. У разі необхідності тут можна зарядити телефони, планшети та отримати доступ до інтернету», - запевнив Андрій Клименко.



Прес-служба Міської ради »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності