Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
30.04.2024

Понад 116 тис. жителів Дніпропетровщини не сплатили жодного рахунку за світло з початку року

Понад 116 тис. жителів Дніпропетровщини не сплатили жодного рахунку за світло з початку року

Жителі області протермінували за спожиту електроенергію більше 775 млн грн. Попри постійні заклики підтримувати енергетику в умовах ворожих обстрілів, деякі споживачі протягом тривалого часу свідомо ігнорують оплату за світло.

На Дніпропетровщині з початку року 116 тис. клієнтів YASNO не здійснили жодного платежу. Постачальник регулярно нагадує про заборгованість через viber/смс-повідомлення, але якщо після цього кошти не надходять – змушений ініціювати відключення електропостачання.

«Відключення – це крайній захід, який YASNO застосовує по відношенню до боржника. Щоб його уникнути, ми постійно у різний спосіб інформуємо споживачів про несплачені рахунки та готові розглядати індивідуальні умови погашення заборгованості, якщо на це є вагомі причини. Проте є клієнти, які жодним чином не реагують на звернення та протягом кількох місяців не сплатили жодної гривні. Нерідко це фінансово спроможні клієнти, які починають вирішувати питання лише після повного знеструмлення помешкання», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Нагадаємо, що для відновлення електропостачання окрім погашення заборгованості також необхідно сплатити послугу відключення та підключення. В залежності від технічних особливостей проведення робіт вартість послуги може доходити до 5-6 тис. грн, а термін відновлення електропостачання складає до 3 робочих днів у містах та до 5 – у сільській місцевості.

Yasno »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності