Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
25.04.2024

Упродовж декількох годин поліцейські Дніпра затримали підозрюваного за замах на вбивство містянина

Упродовж декількох годин поліцейські Дніпра затримали підозрюваного за замах на вбивство містянина

Під час сварки чоловік напав з ножем на потерпілого.

24 квітня близько 15:10 до поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з магазинів на Бульварі Слави чоловіка поранили ножем. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила обставини злочину.

З’ясувалося, що між незнайомцями виник словесний конфлікт. Коли слова закінчилися, зловмисник дістав з кишені ніж та вдарив ним потерпілого. З тілесними ушкодженнями 43-річного чоловіка госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці Дніпровського районного управління поліції спільно з поліцейськими з відділення поліції № 5, впродовж двох годин, затримали злодія на території Соборного району.

39-річного нападника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також правоохоронці вилучили знаряддя злочину - ніж.

25 квітня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.



Національна поліція України »


Гость  (29.04.24 16:41): Легализировать Відповісти | З цитатою
Гость  (29.04.24 16:40): Не детализировать, точнее детализировать. Відповісти | З цитатою
Гость  (29.04.24 16:39): Тем более нельзя детализировать оружие. Оно должно быть только у тех кто на службе и во время службы. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності