Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
22.04.2024

Днепровский писатель посвятил новую книгу защитнице «Азовстали»

Днепровский писатель посвятил новую книгу защитнице «Азовстали»

Боевой медик Галина Федышин вместе с побратимами героически защищала Мариуполь, а потом почти два года провела во вражеском плену.

Совсем недавно Галина смогла вернуться в Украину. Этой героической девушке свою новую книгу посвятил известный днепровский писатель и патриот Фидель Сухонос, рассказав об этом:

«Повість, народжена війною.

Прототипом головної героїні стала бойова медикиня, захисниця Маріуполя, котра майже два роки провела у полоні московських людожерів. Але зберегла не лише силу духу, а й своє Кохання.

Буквально днями говорив з Галиною телефоном. І хоч мав засмутитися, бо дівчина однозначно відмовилася у співпраці щодо просування книги до читача, я справді радий що доклав руку до героїзації цієї світлої особистості.

Галина розумна, толерантна, щира, віддана справі, який присвятила життя. Нині вона на лікуванні і найперше потребує спокою.

Але я майже певен, що колись неодмінно зустрінуся з Галиною Федишин. І як знати,можливо, це стане поштовхом до продовження вже готового твору. Принаймні прототип головної героїні моєї нової художньої повісті "Приречені на любов" на це заслуговує.

Невдовзі презентація книги...».

Фото со страницы Фиделя Сухоноса



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності