Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
19.04.2024

В Днепре разработали проект нового крафтового производства

В Днепре разработали проект нового крафтового производства

На нем будут выпускать крафтовые (местные, авторские) товары продуктовой группы – шоколад, снеки и другое.

Комплекс такого производство разработан днепровской архитектурной студией «АрхОбраз». Эта же архитектурная мастерская разработала проект комплекса крафтового пива «МОВА», в который входят производственные площади, дегустационный зал, благоустроенная территория с рекреационными функциями.

Новый комплекс будет расположен рядом с упомянутым, в районе Запорожского шоссе.

О нем Городскому сайту любезно рассказал руководитель студии «АрхОбраз», известный днепровский архитектор Алексей Образцов:

«Дуже сподіваємся, що нове крафтове виробництво у Дніпрі - не тільки спільна мрія, а й реальність у вже найближчому майбутньому.

Це нове крафтове (місцеве, авторське) харчове виробництво (шоколад, снекі та інше). Будівля також буде побудована за авторським проєктом з використанням переважно місцевих матеріалів для будівництва підрядниками з Дніпра.

Промислова будівля головним фасадом орієнтована на спеціально сформований невеличкий громадський простір. Її вікна-двері відчиняються запрошуючи відвідувачів подивитись на виробництво та продегустувати вироби безпосередньо на місці від його авторів.

На площі перед будівлею, у місці влучання ракети, передбачено майданчик для арт-інсталяцій митців».

Иллюстрация – студия АрхОбраз.



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності