Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
19.04.2024

Исторический музей Днепра начал праздновать свое 175-летие

Исторический музей Днепра начал праздновать свое 175-летие

Вчера в музее стартовала конференция «Музей та соціум: діалог, взаємообмін, формування ідентичності», а сегодня в 16 часов планируется открытие грандиозной выставки.

В день открытия эту выставку вместе с экскурсией можно будет посетить бесплатно. Ирина Галай смогла еще до ее открытия увидеть самые интересные экспонаты и поделиласьвосторгом на своей странице в соцсети.

А тем временем, несмотря на все ужасы войны, вчера в Днепропетровском историческом музее имени Яворницкого стартовала научная музейная конференция, на которой могли присутствовать историки, краеведы и те, кто интересуются музеем и нашим краем. О конференции в историческом музее рассказали:

«Звіт з першого дня конференції “Музей та соціум: діалог, взаємообмін, формування ідентичності” до 175-річчя нашого музею.

Урочисте відкриття, презентація видань в укритті, плідна робота секцій у змішаному форматі (онлайн+офлайн), понад 70 доповідей.

Залізобетонний Харків та нескорена Одеса; незламе січове Запоріжжя та гетьманські центри Чигирин та Батурин; як завжди, щирі Горішні Плавні та Білики; все встигаючий Хмельницький; центр світової демократії Київ; місто-відкриття Кропивницький, дивуючий глибиною аналітики Львів і Авдіївка, яка обов'язково відновиться...

Більшість онлайн, що не скажеш про юну музейницю з Території Терору, якій ми особливо вдячні за виступ і за те, що контакти між молодими музейниками існують, а отже, продовжується традиція цієї славної сфери.

Працюємо далі!».

Фото – Днепропетровский исторический музей и Ирина Галай.



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності