Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
18.04.2024

В парках города начался белкопад – как помочь несчастным?

В парках города начался белкопад – как помочь несчастным?

Маленькие бельчата часто выпадают из гнезд, и если им вовремя не помочь, они обречены на гибель.

Бельчата – на редкость активные зверушки. Пока их мама рыщет по парку в поиске пропитания, маленькие белки часто выпадают из своих теплых гнезд.

Мать далеко не всегда может заметить отсутствие одного из детенышей и вернуть его в гнездо. Сам же бельчонок взобраться по стволу дерева в дупло никак не может. И если ему не помочь – он станет добычей хищных птиц или бродячих собак и кошек.

Как правильно поступить с найденным в парке бельчонком, рассказала специалист по оказанию помощи белкам Виктория Геннадьевна:

«У Дніпрі та по всій Україні в лісах та парках розпочався Білкопад!

На жаль, часто білченята випадають з гнізд або їх гублять мамки, або дістають хижаки з гнізда, і білченята не можуть самостійно повернутися в гніздо. Таким білочкам потрібна допомога, без якої вони ЗАГИНУТЬ!

Якщо білка або білченя не активне, нерухоме, лежить, сидить і важко дихає, не тікає, коли його чіпають, - значить, йому погано і йому терміново потрібна допомога.

Якщо знайшли білченя не пораненого, то, по можливості, зачекайте не далеко (щоб його ніхто не з'їв) - за ним може повернутися мама і забрати його.

Якщо ви або ваші друзі підібрали і не знаєте, як йому допомогти, - звертайтеся до мене! Я дам усі рекомендації, як врятувати малюка чи заберу на виховання.

Маленьким білочкам не можна:

коров'яче молоко
дитячу суміш
хліб
вершки
горіхи, насіння

Більчат вигодовують:
Сумішшю Royal Canin для кошенят або цуценят».

Фото из открытых источников



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності