Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
18.04.2024

Переселенка из Славянска создала в Днепре процветающее обувное предприятие

Переселенка из Славянска создала в Днепре процветающее обувное предприятие

Для Марианны Даниленко после начала полномасштабной войны Днепр стал вторым домом, и у нас она смогла не только сохранить, но и развить свое предприятие.

В Славянске до 2022 года у Марианны была фабрика, которая специализировалась на изготовлении обычной и тактической обуви. Но после начала Большой войны город оказался под постоянными обстрелами.

Предпринимательница сумела вывезти в Днепр часть оборудования.

О том, как она возродила и даже расширила свой бизнес, рассказали в Днепропетровском областном совете:

«Маріанна Даниленко – власниця релокованого підприємства, яке спеціалізується на виготовленні тактичного та повсякденного взуття.

За допомогою урядової програми  жінка масштабувала власне виробництво та розширила асортимент чоловічого взуття.

«До початку повномасштабного вторгнення у м. Слов’янськ в мене була фабрика, де працювало кілька десятків працівників. Коли рідне місто перебувало під постійними обстрілами, я вивезла частину товару та необхідного обладнання до Дніпра», - розповідає Маріанна.

Для розвитку бізнесу на новому місці Маріанні необхідно було закупити нове обладнання для виготовлення взуття, яке буде максимально комфортним та якісним. Питання було лише у коштах, адже значну суму грошей витрачено на переїзд та запуск підприємства.

Маріанна Даниленко взяла участь у грантовій програмі «єРобота». Вона написала бізнес-план та подала заявку. Згодом успішно захистила свій проєкт та отримала позитивне рішення.

«За кошти мікрогранту вдалося придбати комп’ютерну брусовочну автоматичну машинку, яка робить верхні деталі взуття м’якими та зручними. Також у нас почали працювати оброблювач шкіряно-хутряної сировини та оброблювач деталей, напівфабрикатів та виробів», - підсумувала підприємниця».



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності