Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
12.04.2024

Букмекери розповіли, чи вийде збірна України з групи Євро-2024

Букмекери розповіли, чи вийде збірна України з групи Євро-2024

Знайомимось з прогнозами, які дали букмекерські контори, на виступи збірної України у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу.

Вірогідність виходу з групи складає 65%

Невдовзі Німеччина прийме чемпіонат Європи з футболу, на який збірна України кваліфікувалась через стикові матчі. Нагадаємо, що команда Сергія Реброва спочатку здолала Боснію і Герцеговину, а у вирішальному поєдинку національна збірна вирвала перемогу над ісландцями.

Ще до результатів стикових ігор було відомо, що Україна може зіграти в квартеті E, куди також потрапили Бельгія, Словаччина і Румунія. Згідно оцінок, які виставили легальні букмекерські контори - https://fanday.net/news/luchshie-bukmekerskie-kontory-ukrainy, вірогідність виходу збірної України в плей-офф Євро-2024, складає 65%. Слід зазначити, що згідно оновленого регламенту проведення турніри, з кожного квартету у плей-офф можуть вийти три команди – дві перші гарантовано, а третя збірна по рейтингу усіх команд, які зайняли відповідні міста у своїх групах.

Попередній розподіл місць в групі

Букмекерські контри очікувано вважають Бельгію фаворитом квартету E. Ставки на те, що ця команда посяде підсумкове перше місце, приймаються з коефіцієнтом 1,42. Збірна України розглядається експертами, як друга команда квартету – котирування на перше місце підопічних Сергія Реброва складає 7,00.

В якості третьої сили групи аналітики розглядають збірну Румунії (7,50), а Словаччина вважається головним аутсайдером групи (12,00).

Хто стане переможцем Євро-2024

Крім результатів групової стадії Євро-2024, букмекерські контори пропонують зробити прогнози на головного переможця турніру. Тут у експертів є два головних фаворити – це збірна Англії з вірогідністю перемоги 4,20 і збірна Франції з котируванням 4,30.

Також до списку претендентів виграти чемпіонат Європи увійшли господарі турнірну німці (7,00), збірні Іспанії і Португалії – коефіцієнти 9,00. Зазначимо, що у попередньому рейтингу можливих переможців на Євро-2024 збірна України посідає 17 сходинку з котируванням 80,00.


Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності