Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
12.04.2024

У 2024 році нанесуть 45 тисяч метрів розмітки на паркувки у Дніпрі

У 2024 році нанесуть 45 тисяч метрів розмітки на паркувки у Дніпрі

На паркувальних майданчиках Дніпра оновлюють розмітку.

Нанести 45 тисяч метрів розмітки – такий план на 2024 рік мають оператори паркувальних майданчиків у Дніпрі. Жодної копійки з бюджету міста на це не витрачається - оператори виконують роботи власним коштом в рамках договірних відносин з КП «Транспортна інфраструктура міста».

Розмітку на паркувальних майданчиках оновлюють щороку з настанням тепла. Це важливо для безпеки дорожнього руху, аби водії розуміли, як правильно поставити авто, та не створювали аварійних ситуацій. Лінії наносять білою та синьою фарбами.

Загалом протягом року по місту планують нанести розмітку на 246 майданчиках – це 6334 машиномісць, повідомляють в Інспекції з паркування Дніпра.



Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »


Горожанин  (14.04.24 14:18): Верх наглости. Заявить что разметка на парковках будет не из бюджета. А почему вообще были такие мысли. Мало того что парковки не идут в бюджет города так ещё и парковочных мест разметка порой проходит по дороге, уменьшая полезную ширину Відповісти | З цитатою
Эпигастральная тяжесть  (14.04.24 12:29): Опять побелкой, которая через 2 недели исчезнет бесследно?

(Но только не платньіе порковки, с ними всегда все нормально)
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності