Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
29.03.2024

Лесники Днепропетровщины отчитались о том, сколько дров поставили за минувшую зиму

Лесники Днепропетровщины отчитались о том, сколько дров поставили за минувшую зиму

Кроме охраны лесов и высадки новых насаждений, лесхозы нашей области занимались и тем, что помогали успешно пройти отопительный сезон.

Более 13 тысяч кубометров дров за минувший отопительный сезон лесхозы области поставили тем, кто в них нуждался. Под дрова шла древесина непромышленного использования.

Более того – ее запасов еще хватит надолго.

Подробней об этом рассказал «Восточный лесной офис»:

«Лісівники Дніпропетровщини успішно виконали завдання Уряду та гідно завершують опалювальний сезон.

Загроза обстрілів енергетичної інфраструктури не вщухає в залежності від пори року. Та взимку, поряд із можливістю залишитися без світла, поставало ще й питання залишитися без опалення. Лісівники всієї країни отримали завдання від Уряду - забезпечити населення альтернативним видом палива - деревиною. І, завдячуючи накопиченим обсягам паливної деревини, це вдалося.

З початку опалювального сезону з жовтня 2023 року філіями Східного лісового офісу було реалізовано близько 13247 куб.м. дров непромислового використання. Зазначимо, що залишаються ще достатні запаси для споживачів. Також багато хто починає заздалегідь заготовляти дрова, готуючись до наступних холодів. Тож всі бажаючі можуть купити паливну деревину як онлайн, в інтернет-магазині ДроваЄ, так і безпосередньо звернувшися до найближчого лісництва.

Не залишаються без допомоги і наші військові. ДП “Ліси України” повністю закриває потреби у питанні постачання деревини. Але фронту потрібно більше деревини! Зміни у законодавстві дозволять швидко отримувати доступ до тієї деревини, яка зараз пропадає внаслідок буреломів та вітровалів».



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності