Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
21.03.2024

Воїна із Дніпра Президент України представив до високої нагороди

Воїна із Дніпра Президент України представив до високої нагороди

Наш земляк Віталій Коваленко указом глави держави нагороджений орденом «За мужність» 3-го ступеня.

Віталій Коваленко – один із тих героїв, життя яких кардинально змінила Велика війна. До її початку він керував у Дніпрі великим будівельним підприємством. А ще очолював ОСББ.

Але на початку березня 2022 року пішов добровольцем на фронт, і за два роки пройшов через цілу низку жорстоких битв.

Наразі він служить у лавах 53-ї окремої механізованої бригади імені Володимира Мономаха, де про свого побратима розповіли таке:

«Військовослужбовець окремої механізованої бригади Указом Президента України відзначений державною нагородою – орденом «За Мужність» ІІІ ступеню.

Молодший сержант КОВАЛЕНКО Віталій перед повномасштабним вторгненням займався будівництвом і був відповідальним громадянином з активною життєвою позицією. Керував не тільки будівельним підприємством, а ще й багатоквартирним ОСББ в Дніпрі.

Перед тим, як добровільно мобілізуватись, Віталій спочатку підготував дім до війни, облаштувавши в підвалах бомбосховища, а потім вже вирушив до військкомату.

Вже на початку березня 2022-го року у складі окремої механізованої бригади брав участь у боях у місті Волноваха, Вугледар, Бахмут, Авдіївка…

Всі ці два роки війни його не припиняє вражати та надихати героїзм людей, які воюють поряд із ним. Також Віталій Коваленко впевнений, що тільки об’єднавшись, спільними зусиллями народу можна досягти такої жаданої перемоги.

Вдома на нього чекає кохана дружина із дитиною та велика родина. Після повернення до близьких, Віталій мріє продовжити свою справу – відбудовувати Україну!».

Фото 53 бригади.



Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності