Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
08.03.2024

У Кам’янському правоохоронці вилучили у місцевого жителя зброю та боєприпаси

У Кам’янському правоохоронці вилучили у місцевого жителя зброю та боєприпаси

Ручний кулемет Калашникова, два автомати Калашникова, п’ять гранат, запал, шість магазинів до автоматичної зброї, 1350 різнокаліберних патронів, сигнальну ракету, димову шашку, кортик та кастет – все це фігурант зберігав у власній квартирі та в автомобілі.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що 36-річний місцевий житель може бути причетним до незаконного обігу зброї. 6 березня поліцейські відділення поліції № 2 Кам'янського районного управління поліції провели за місцем мешкання фігуранта санкціонований судом обшук. Вилучену зброю та боєприпаси направили на експертизу.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 7 березня за погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Також в рамках досудового розслідування буде встановлено походження зброї.

Слідчі заходи відбулися спільно зі співробітниками Управління СБУ у Дніпропетровській області.



Національна поліція України »


P.D.  (16.03.24 07:11): Как сами такого же домой натаскали так можно, а как простому смертному так нельзя.
Пускай полицейские лучше расскажут с какими целями сами так интенсивно и нелегально вооружалися и вооружаются а то думают что раз они в штатском а оружие в тряпке а тряпка в сумке так горожане ничего не видят и не знают?
Відповісти | З цитатою
хахаха  (15.03.24 11:48): за зброю та огнеприпасы карать жестоко. Відповісти | З цитатою
и тут...  (09.03.24 10:59): Павла понесло... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Павел Днепр  (09.03.24 10:51): Мир это не отсутствие войны-мир это отсутствие Москвы. Відповісти | З цитатою
Павел Днепр  (09.03.24 10:50): Украине нужен не президент который будет ненавидеть и презирать всё русское, Украине нужен президент который хотя бы не будет ненавидеть и презирать Украину её население и всё Украинское. Відповісти | З цитатою
P.D.  (09.03.24 10:17): На первый взгляд диктатура невозможна в парламентско-президентской республике но мы то уже увидели что эта кровавая, коммунистическая диктатура является геноцидной диктатурой национального меньшинства, пришлого и склонного к нацизму, коммунизму, нарко и алкоторговле, воровству и мошенничеству народца чья религиозная идеология и стала благодатной почвой на которой и зародились и выросли все эти нацизмы, коммунизмы и прочие нелюдские идеологии. Відповісти | З цитатою
Павел Днепр  (09.03.24 09:52): Имею право на самозащиту а особенно от прямо запрещённых в стране коммунистов!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Вася  (09.03.24 08:06): А если человек собирался от оккупантов отстреливаться? За что его привлекать? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності