Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
29.02.2024

Безоплатних місць для паркування у Дніпрі вдвічі більше, ніж платних. Водіям нагадують про правила

Безоплатних місць для паркування у Дніпрі вдвічі більше, ніж платних. Водіям нагадують про правила

Вулиця В’ячеслава Липинського у Дніпрі.

«Водій припаркував авто з порушеннями. Тобто він перекрив одну зі смуг руху, ба більше – тут є знак, що парковка та зупинка заборонені. Тому викликали евакуатор», – розповіла Юлія Біленко, інспекторка з паркування відділу тимчасового затримання транспортних засобів.

Водій швидко знайшовся.

«Йому дали на руки штраф за порушення правил паркування», – уточнила Юлія Біленко.

Евакуюють авто у разі паркування на пішохідних переходах, перехрестях, тротуарах, зупинках громадського транспорту та у разі блокування руху, насамперед екстрених служб або громадського транспорту.

«Часто авто перекривають рух пішоходам. Їм важко пересуватися проспектами та вулицями. Тому ми евакуюємо порушників», — зауважила інспекторка.

Евакуація дасться власникові авто у копійчину.

«До 2 тонн – 2110 грн, від 2 тонн до 3 тонн – 2230 грн та від 3 тонн – 2410 грн. Вартість зберігання транспортного засобу на штрафному майданчику – 144 грн за добу перші 10 днів, з одинадцятої доби – по 23 грн», – розповів Андрій Осипов, начальник виробничо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура» ДМР.

У Дніпрі є безоплатні уже розмічені паркувальні місця. Їх удвічі більше, ніж платних паркувальних майданчиків. «Безоплатних – 16 673, а платних — 8 134», – уточнив Андрій Осипов.

Довідка:
З 19 по 25 лютого за порушення правил паркування евакуювали на спеціальні майданчики 47 авто. А штрафів за неправильне паркування виписали – понад 2 500.



Прес-служба Міської ради »


ПАЛИТРА  (29.02.24 19:32): Подтверждаю. Бесплатные парковочные места помечены синей краской. Не благодарите! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності