Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
28.02.2024

На цвинтарі у Дніпрі по-тихому пилять дерева, а обрізаними гілками завалюють могили

На цвинтарі у Дніпрі по-тихому пилять дерева, а обрізаними гілками завалюють могили

Коли дніпряни прийшли навідатися на могили своїх померлих родичів, то не змогли безперешкодно потрапити до місць їхнього поховання через звали гілля.

По-тихому пиляти дерева на цвинтарі, що на житловому масиві Лівобережний-3, у комунальників, можливо, би й вийшло. Якби вони одразу після себе прибирали не тільки спиляні стовбури, а й гілки. Бо коли дніпряни прийшли навідатися на могили своїх померлих родичів, то не змогли безперешкодно потрапити до місць їхнього поховання через звали гілля. Люди зафільмували так званий благоустрій й незмовчали про таке неподобство.

Про «благоустрій» комунальників, який вони влаштували на міському кладовищі, що знаходиться на житловому масиві Лівобережний-3, стало відомо із гнівного допису дніпрянки Марини Горбовської-Дерій на сторінці у соцмережі:

«Просто жахіття коїть Благоустрій та Зеленбуд Дніпро на цвинтарі Лівобережного 3, за Караваном.

Усю зиму вони пиляли дерева, стовбури відвозили на продаж, а гілки по-звірячому кидали на могили!!!

До цього дня – 19 лютого 2024 року ці гілки не прибрані.

Гілки валяються на могилах і на проході, я не змогла пройти до могили свого батька. Біля могил наших захисників величезні купи гілок, яки перетворюється на звалище! Це ганьба!»

Коли про завалені гілками могили стало відомо широкому загалу й ця ситуація набула широкого розголосу, у «Міськзеленбуді» поспішили запевнити, що це не вони, а підрядники недопрацювали. Й наголосили, що за прибирання гілок на даній території відповідальна саме підрядна організація, яка виконує роботи.

Більш докладно – у телевізійному сюжеті:


Текст: Михайло Назаров

D1 News »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності