Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
23.02.2024

Стан поранених внаслідок терористичного удару по багатоповерхівці

Стан поранених внаслідок терористичного удару по багатоповерхівці

Медики Дніпра оперативно надали допомогу постраждалим внаслідок терористичного удару по багатоповерхівці. Двоє мешканців ще в лікарні.

Черепно-мозкові травми, рвані рани, забої. Такі травми отримали постраждалі багатоповерхівки, куди вночі 23 лютого влучив ворожий «шахед».

«Близько 03:30 до лікарні доставили семеро постраждалих осіб. Усі вони були з різним ступенем важкості. Усім надано необхідну медичну допомогу. Пʼятьом надали допомогу амбулаторно. Їх відпустили вже додому. Дві жінки ще перебувають у лікарні. В однієї пацієнтки стан легкого ступеня важкості. Її можна вже відпустити на амбулаторне лікування. Для іншої наполягаємо, аби вона була у лікарні ще декілька тижнів. У цих двох пацієнток рвані рани та переломи трубчастих кісток. Загалом характер травм у постраждалих – черепно-мозкові, рвані, а також забої. Пацієнтів з критичними пораненнями, на щастя, немає», — зазначив лікар-травматолог міської лікарні Владислав Віталійович.


Прес-служба Міської ради »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності