Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
21.02.2024

Дмитра Михайленка призначено тренером збірної України

Дмитра Михайленка призначено тренером збірної  України

Легенда ФК «Дніпро» та колишній головний тренер СК «Дніпро-1» керуватиме юнацької збірної України Ю-18/19.

Нагадаємо, що Дмитро Михайленко народився 1973 року і голосно заявив про себе у футболі, виступаючи за ФК «Дніпро» у 1990-94 роках. Потім продовжив кар'єру у київському «Динамо» та різних клубах Ізраїлю. Другий виток його кар'єри у нашому місті стався у 2002-06 роках, коли він чудово виступав у команді Кучеревського.

У збірній України провів 23 гри, забив 2 голи.

Після закінчення кар'єри гравця з 2009 року був помічником головного тренера у ФК «Дніпро». А коли легендарний клуб припинив своє існування, Михайленко очолив новий проект – СК «Дніпро-1».

З 2017 року Дмитро Станіславович пройшов із СК усі щаблі українського футболу – від другої ліги до Прем'єр-ліги, де клуб боровся за медалі. Але 2020 року його, несподівано для багатьох, звільнили...

І ось після трьох років тренерської кар'єри на Кіпрі Михайленко повернувся до України, де керуватиме юнацької збірної країни Ю-18/19.

Після цього призначення він для сайту www.ua-football.com розповів про завдання команди:

«– Приступили ли Вы уже к работе?

– Я уже приступил, да. Я работаю еще с начала января, общаюсь с помощниками, со всеми. Очень много времени смотрю матчи, просматриваю игроков, связываюсь со многими, кто сейчас за границей. И с их тренерами и аналитиками, чтобы перенимать всю информацию. Очень много ребят играют за рубежом.

– Какие задачи стоят перед вами как перед новым главным тренером?

– Была встреча с Сергеем Ребровым и Унаи Мельгосой, где мы общались, вырабатывали механизм, как этих игроков, которые уехали из Украины, отслеживать.

Основная задача – попытаться выйти в финальную часть Евро, попытаться показать хорошую игру, которую хотят видеть болельщики. И чтобы футболисты прогрессировали.

Самый важный вопрос – не потерять тех игроков, которые сейчас за границей. Надо иметь с ними связь. Это не так легко, как кажется, в таком возрасте они очень быстро прогрессируют.

Не буду называть конкретные имена, но есть много случаев, когда после двух лет в конкурентной среде ребенок прогрессирует. Есть видео и информация по некоторым игрокам, которые сделали такой прогресс. Цель – не потерять их и дать им возможность».



Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »


Оптимистична шапка  (21.02.24 18:09): Він пройшов доволі складний шлях. Я особисто не вирів, що щось буде з СК Дніпро-1. Але з Дніпром-1 в Україні рахуються (де Колос, де Металіст, де Карпати, де Металург і т.д.). Тому я бажаю йому досягнень з молодими футболістами, тому що це майбутнє. Відповісти | З цитатою
Норковая шапка  (21.02.24 18:01): Никакого результата он не добъётся( он не умеет работать с молодёжью. Не сможет раскрыть их потенциал. Не то кино к сожалению Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності