Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
19.02.2024

У Новомосковську на допомогу рятувальникам прийшла добровільна пожежна команда

У Новомосковську на допомогу рятувальникам прийшла добровільна пожежна команда

Добровольці-пожежники пройшли відповідне навчання та готові приєднатися до МНС для ліквідації стихійних лих та пожеж.

Міський сайт уже розповідав про те, що в Україні відновили підготовку добровольців-пожежників. Їхні загони покликані посилити роботу підрозділів МНС.

Такий загін створений, навчений і готовий стати на службу в Новомосковську, про що повідомили умісцевій міській громаді:

«Міська добровільна пожежна команда пройшла навчання та зможе долучитися до працівників ДСНС для ліквідації надзвичайних ситуацій.

Добровільна пожежна команда Новомосковської громади складається з 10 добровольців, які будуть першими помічниками професійних рятувальників та реагуватимуть на пожежі та надзвичайні ситуації. А це, перш за все, врятовані людські життя.

Офіційно її створення було підтримано рішенням виконавчого комітету міської ради.

Наразі ж в рамках ініціативи «Посилення стійкості Новомосковської громади до викликів війни», яку впроваджує ГО «Від мрії до дії» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, члени команди пройшли лекційні та практичні навчання і отримали відповідні сертифікати.

Створення добровольчого підрозділу є неабиякою допомогою для рятувальників, адже через повномасштабне вторгнення навантаження на них значно зросло, вони не лише гасять пожежі, а й рятують людей з–під завалів, проводять розмінування територій та допомагають постраждалим».

Фото Новомосковської міської громади.



Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності