Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
15.02.2024

У Дніпрі представники ДСНС спільно з представником Червоного Хреста провели заняття для дружини юних рятувальників-пожежних

У Дніпрі представники ДСНС спільно з представником Червоного Хреста провели заняття для дружини юних рятувальників-пожежних

15-го лютого фахівці відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району спільно з представником Червоного Хреста провели заняття з дружинами юних рятувальників-пожежних одного з навчальних закладів міста Дніпро на тему: «Алгоритм першої домедичної допомоги».

Представник Червоного Хреста розповів про історію виникнення та про їхній рух та акцентували увагу на алгоритмі першої домедичної допомоги.

Після теорії діти перейшли до практичних навчань навикам, котрі демонструвало Товариство Червоного Хреста України спільно з фахівцем ДСНС.

Дружини юних рятувальників-пожежних охоче брали участь у майстер-класі із наданням першої домедичної допомоги та умовно вживались в образ постраждалого, якому надавали допомогу.

В кінці заходу рятувальники показали відеоролик, яким закріпили навички дітей здобутих підчас майстер – класу.

Діти швидко вчилися і охоче демонстрували свої знання, котрі здобули на сьогоднішньому навчанні.



Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності