Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
13.02.2024

На Дніпропетровщині конфлікт закінчився стріляниною та пораненням хлопця

На Дніпропетровщині конфлікт закінчився стріляниною та пораненням хлопця

Під час сварки підозрюваний поцілив 23-річному хлопцю в плече з пістолета.

Злочин мав місце 11 лютого близько 6-ї ранку. Поліцейські встановили, що на одній із вулиць міста Покровського району між чоловіками виник конфлікт. В результаті, фігурант вирішив врегулювати суперечку за допомогою пострілу зі зброї у потерпілого, останнього госпіталізували до лікарні.

Оперативники затримали підозрюваного. Ним виявився 32-річний місцевий житель. Знаряддя злочину вилучили та направили на експертне дослідження.

12 лютого слідчі повідомили стрілку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Національна поліція України »


Ром  (14.02.24 06:44): А пистолетик то не простой, 6 П9 , кто знает поймет. Відповісти | З цитатою
Эхъ  (13.02.24 13:52): Судя по новостям, кроме как с оружием уличные "конфликты" сейчас почти не решаются, что печально. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності