Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
31.01.2024

У Придніпровску знайшли тіло зниклої 12-річної дівчинки

У Придніпровску знайшли тіло зниклої 12-річної дівчинки

У середу, 31 січня, у Дніпрі знайшли мертвою дівчинку. Попередньо, мова йде про 12-річну Марію Біланову, яку розшукували з 29 січня. Тоді дівчина пішла з дому в Самарському районі Дніпра.

Трагедія сталася навпроти будинку №30 по вулиці Немировича-Данченка. Станом на 13:50, на місці працюють слідчі, кінологи та судмедексперт.

Частину вулиці, де знайшли тіло дівчинки, огородили стрічкою. Поруч знаходяться гаражі. Поліцейські проводять слідчі дії.

За неофіційною інформацією з власних джерел, на тілі виявили рану. Ймовірно, мова може йти про вбивство.

Мешканці сусідніх будинків шоковані цією ситуацією. Кажуть, тільки місяць тому на цьому районі вбили 15-річного хлопця. Люди нарікають, що біля будинку працює так звана «наливайка», через що у їх районі відбуваються моторошні події.

У 2019 році ми повідомляли, що мати дівчинки разом із 8-річною Марією та її 12-річним братом пішли з дому у Кам'янському. Тоді їх знайшли у Дніпрі.


Текст: Олена Бурцева

Інформатор »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності