Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
31.01.2024

Минулоріч у Дніпрі під кригою загинула 81 особа, з них 9 - дітей

Минулоріч у Дніпрі  під кригою загинула 81 особа, з них 9 - дітей

Всі гадають, що нещасний випадок з ними не станеться. Але лихо не обирає до кого прийти. Тому потрібно завжди дотримуватися правил безпеки.

30 січня заступник директора департаменту громадського порядку та цивільного захисту міської ради Дмитро Редька відвідав водолазно-рятувальну частину, аби перевірити, чи мають рятувальники все необхідне оснащення для роботи.

«Сьогодні відвідав водолазно-рятувальну групу, яка займається рятуванням на воді, обслуговуванням водного простору на території міста. Ми постійно взаємодіємо із цим підрозділом. Минулого року було виділено допомогу у вигляді субвенції на придбання водолазного оснащення. Міська рада й надалі буде співпрацювати та за замовленнями керівників підрозділів надавати допомогу. Водолазно-рятувальна група діє цілодобово в усі пори року. Але взимку співробітники особливо пильні, оскільки є крига, рибалки виходять на лід. Можу сказати, що підрозділ добре оснащений, службу несуть на гідному рівні», - розповів Дмитро Редька.

«Ми вчергове закликаємо містян не ступати не тонку кригу та в темну пору доби. Визначити на око товщину криги неможливо. Треба розуміти, щоб встигла утворитися товста крига, морозна погода має триматися довгий час. У минулому році було 170 викликів, загинула 81 особа, з них 9 - це діти. Уже в цьому році було 10 виїздів, загинуло 3 людини, з них 1 дитина», - попереджує рятувальник Віктор Філатов.



Прес-служба Міської ради »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності