Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
05.01.2024

За 2023 рік до УТВ записалися 1 244 нові учасники. Слухачів запрошують оновити свої анкети в університеті

За 2023 рік до УТВ записалися 1 244 нові учасники. Слухачів запрошують оновити свої анкети в університеті

У Дніпрі продовжує роботу безкоштовний соціальний проєкт «Університет третього віку», започаткований з ініціативи міського голови Бориса Філатова. Спортивний напрям в університеті – один із найзатребуваніших серед учасників.

Перевірити, як проводять заняття з оздоровчої руханки у парку ім. Шевченка, завітав директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько. Він 5 січня є черговим по місту.

«Цей напрям має неабияку популярність серед учасників УТВ. Усі, хто приходить на заняття, в гарному настрої, позитивні та енергійні. Зараз руханка проходить на 2-х локаціях. Тричі на тиждень у парку Шевченка та один раз – на ж/м Ломівський. Наші пенсіонери з нетерпінням чекають кожне заняття», – підкреслив Артем Нідєлько.

Він також додав: «З початку цього року учасники УТВ почали активно приходити, аби оновити свої анкети в університеті. Це потрібно зробити, тож запрошуємо прийти за адресою: вул. Старокозацька 40-Б. Це щорічна практика. На сьогодні учасниками УТВ є більше ніж 15 тис. людей поважного віку, з них тисяча – це ВПО. За 2023 рік до університету записалися 1 244 нові учасники. Уже маємо декілька нових слухачів і з початку нинішнього року», – сказав Артем Нідєлько.

Серед постійних відвідувачів руханки і пані Валентина. Про УТВ дізналася 8 років тому від подруг. Відтоді не пропускає жодне спортивне заняття.

«Вони прищепили любов до спорту. Додають мені енергії, гарного самопочуття. З’явилося багато подруг, спілкування», – розповідає Валентина Сміюха.

Крім руханки, зараз в УТВ проходять заняття зі скандинавської ходьби. Групи збираються двічі на тиждень на ж/м Перемога-5 та у парку Глоби. Також у січні учасники УТВ можуть відвідувати лекції з психології, культурології, тематичні літературні перегляди та обговорення фільмів.



Прес-служба Міської ради »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності