Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
27.12.2023

У Дніпрі на Донецькому шосе біля ТРЦ «Караван» дерево розчавило Renault та зачепило фуру

У Дніпрі на Донецькому шосе біля ТРЦ «Караван» дерево розчавило Renault та зачепило фуру

У середу, 27 грудня, у Дніпрі дерево впало на автомобіль Renault та майже розчавило його. Подія сталася на Донецькому шосе, неподалік ТРЦ «Караван». Через надзвичайну подію утворився величезний затор.

Дерево впало близько 14:00, неподалік від перехрестя Донецького шосе з вулицею Березинською. Гілки потрощили легковик і зачепили кузов вантажівки DAF.

Відео моменту події:

Станом на 15:10, дерево та автівку відтягли з місця падіння, пошкоджена фура все ще стоїть на дорозі. Попередньо, водій та пасажир Renault не постраждали. В самому авто гілки погнули дах та розбили вікна.

На місці працюють правоохоронці. В напрямку житлового масиву Ломівський утворився затор. Зайняті ліва і центральна смуги Донецького шосе.


Текст: Світлана Пархомук\Фото: Антон Гордієнко

Інформатор »


Dnipro  (27.12.23 17:56): Сколько недель назад комслужбы отчитались о "обрезке аварийных деревьев", которые были совсем не аварийные, две? Відповісти | З цитатою
Парадокс  (27.12.23 16:49): Водителю Дастера не повезло и повезло одновременно... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності