Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
25.12.2023

У Дніпрі в сквері Прибережний відкрили новорічну ялинку. Яка вона, новорічна красуня

У Дніпрі в сквері Прибережний відкрили новорічну ялинку. Яка вона, новорічна красуня

У Дніпрі в сквері Прибережний до відкриття новорічної ялинки відбувся спектакль «Як дівчата Різдво зустрічали». Це світла історія про те, як святкуючи Різдво, можна робити добрі справи і створювати диво власноруч.

Подивитись виставу прийшли і пані Олена з трирічною похресницею Ярою.

«Ми вимушені переселенці з Донеччини. Прийшли сюди з Ярою, аби вона побачила свято. Зараз це вкрай потрібно, подібних яскравих моментів небагато, тож сьогодні ми тут. Для дітей важливо знати, що таке свято, що таке диво, як виглядають казкові герої», - поділилась пані Олена.

А от пані Євгенія на захід прийшла одна. Каже, теж потребує трохи дива на Різдво.

«Гарно, файно, феєрично! Мені дуже подобається. Я взагалі часто відвідую подібні новорічні заходи. Мені це подобається і це потрібно, трохи розвантажитись, розважитись», - сказала пані Євгенія.

У виставі взяли участь 2 міських художні колективи – «Силует» та «Тріумф». Окрім вистави юні артисти підготували ще й танцювальні номери.

«Ми підготували 5 новорічних номерів, які ми спеціально створили для цього заходу. Сподіваюсь, всім вони сподобались. Я гадаю, такі заходи потрібні, в місті багато людей, які прибули до нас з гарячих точок. Думаю, для них це гарна нагода трохи забути про всі ці жахіття війни та хоч якось розвеселити свою душу», - розповіла Юліана, учасниця художнього колективу «Силует».

«Сьогодні в нас відкриття ялинки в сквері Прибережний. Ми довго до цього готувались, і от сьогодні, нарешті, це сталось. Вчора подібні заходи з великим успіхом провели в парку Шевченка та сквері Західний», - прокоментував Ярослав Соколов, начальник культмасового відділу КП «Міська інфраструктура».



Прес-служба Міської ради »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності