Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
22.12.2023

У Дніпрі представники ДСНС провели заняття для членів дружини юних рятувальників-пожежних

У Дніпрі представники ДСНС провели заняття для членів дружини юних рятувальників-пожежних

22-го грудня фахівці відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району центру забезпечення діяльності провели заняття з дружинами юних рятувальників-пожежників одного з навчальних закладів міста Дніпро, на тему: «Правила Безпеки під час Новорічних та Різдвяних свят».

"З наближенням новорічних свят в оселях розпочали встановлення ялинок та прикрашання домівок. Зазвичай під час Новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки, зокрема при встановленні ялинок, користуванні гірляндами та піротехнічними виробами. Але пам’ятаємо, що Україна, на жаль, продовжує потерпати від нападів агресора і в країні йде війна. Тому на території нашої країни заборонено використовувати піротехнічні вироби і ми сподіваємося на вашу свідомість, що ви утримаєтесь від цього атрибуту під час святкування".

Спочатку рятувальники дали переглянути відеоматеріали на тему: «Правила Безпеки під час Новорічних та Різдвяних свят», потім фахівці ДСНС розповіли та наглядно продемонстрували юним рятувальникам, як правильно діяти та яких правил безпечної поведінки дотримуватися під час проведення святкових заходів щоб запобігти небезпеці.

Після теорії надзвичайники запропонували дітям закріпити матеріал інтерактивними іграми, які посилюють злагодженість команди.

Вогнеборці порадили дітям та вчителям обладнати в приміщенні, де встановлена ялинка, протипожежний куточок, в якому мають бути вогнегасники, вода і спеціальні ковдри; виходи і проходи в цьому приміщенні повинні бути вільні.



Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності