Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
20.12.2023

У Дніпрі для дітей ВПО влаштують благодійний захід до новорічних свят

У Дніпрі для дітей ВПО влаштують благодійний захід до новорічних свят

23 грудня у Дніпрі для дітей внутрішньо переміщених осіб організовують святкову програму з подарунками та розвагами. На них чекають три свята в один день.

Про це Відкритому розповіли керівниця волонтерських проєктів Центру Прикладної освіти “Логос” Ольга Цвігун та організаторка благодійного новорічного заходу для ВПО Ася Осінцева.


“Ми працюємо з дітками вже давно. І повірте, малеча ВПО по-іншому все сприймає і реагує на обставини не так, як звичайні діти. Пережите ними, їхні життєві історії з втратами, вибухами і наслідками дійсно даються взнаки. Тому такі дітки як ніхто заслуговують і потребують особливої уваги, розваг, подарунків та віри в дива. Ми влаштовуємо безкоштовний благодійний захід для 150 діток ВПО віком від 4 до 16 років. Для них виступатимуть казкові герої – Санта-Клаус, Ельфи та багато інших. Це буде не вистава чи звичайний концерт, а малеча сама стане учасником розваг і святкових дійств.

Буде багато подарунків, смачні частування, запальні танці й квести. Ми дамо їм можливість повірити в диво, відчути магію свята і відволіктися від пережитого. Адже мрія кожної дитини – побачити казку в дійсності”, – розповідає Ольга Цвігун.

Свята для дітей ВПО відбудуться 23 грудня з 10:00 до 12:00, з 13:00 до 15:00 та з 17:00 до 19:00. Реєстрація на заходи за номером телефону: 0679652550.

Більше дивіться у відео:



Відкритий (OpenTV) »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності