Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
20.12.2023

У Дніпрі продовжують масово спилювати дерева

У Дніпрі продовжують масово спилювати дерева

Містяни вважають, що далеко не всі вони були аварійними.

Безумовно, аварійні дерева спилювати необхідно, щоб їхні гілки не падали людям на голови.

Але мешканці Дніпра щодня спостерігають за появою десятків нових пнів на місці ще досить міцних та щодо молодих дерев.

Ось що про це пише мешканець житлового масиву Тополь Костянтин Анатолійович:

«Майже кожного дня в Дніпрі "КП Міськзеленбуд" знищує сотні дерев.

Заготівля вартісної деревини йде шаленими темпами. Після себе вони залишають тільки бруд та розруху.

Замість знищених дерев на центральних проспектах міста якимось дивним чином з'являються платні парковки, а на житлових масивах ларьки та налівайки.

Гадав, що в промисловому мільйонному місті повинні замість одного зрубаного дерева висаджувати два, але за останнє десятиріччя не бачив цього жодного разу. Тільки перед виборами депутати беруть у руки лапати та під численні камери висаджують якийсь куці карликові кустарники, які не дають ні затінку ні кисню.

Можливо, народним обранцям на черговій сесії міськради треба розглянути питання перейменування Зеленбуду в "Сухий пень", а міськраду Дніпра в ЧП "Рога та копита", щоб не обманювати городян фейковими вивісками?

Дніпро - місто для людей?».

З його думкою згодні багато городян.

Фото та відео – Костянтин Анатолійович.



Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »


не врите  (20.12.23 17:01): у нас местные полудурки-активисты решили выпилить деревья по всему двору. Один полудурок боится, что на него ветка упадет (прям потеря для общества!), другая - что на машину.
Сами они руками ничего не делали и не представляют как вырастить дерево.
Вызвали эти уроды Горзеленстрой. Горзеленстрой приехал, посмотрел на это шапито, покрутил у виска и уехал. Из всего двора спилили аж одно дерево - тополь. Каштаны, ясени и даже орехи - т.е. ценные породы деревьев - всё оставили на месте
Так что не врите, что прям в Горзеленстрое спят и видят как спилить у вас дерево. Даже кучка полоумных активистов не может заставить здоровое дерево
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
nn1959  (20.12.23 10:16): Они ещё и деньги за это получают. Из бюджета города. Пару лет тому назад депутаты приняли решение про запрет так называемого омолаживания деревьев, а на спил только одного дерева необходима целая папка документов. Но, строгость украинских законов компенсируется необязательностью их выполнения. Особенно, когда в городе нет хорошего хозяина, а полицейским и большинству горожан нет до этого дела. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 4
Погонщик красного КТМ_а  (20.12.23 09:52): Цену на дрова видели??
Так какие вопросы, то?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності