Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
18.12.2023

МВС готують проект офіцерів освітнього середовища, для забезпечення безпеки дітей

МВС готують проект офіцерів освітнього середовища, для забезпечення безпеки дітей

Міністерство внутрішніх справ України розпочинає проект з першими 500 офіцерами освітнього середовища з числа нинішніх поліцейських для посилення безпеки дітей, включаючи спеціальну підготовку та обладнання шкіл металодетекторами.

Для забезпечення безпеки дітей МВС зосередилося на запуску проекту офіцерів освітнього середовища. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ України, пише УНН.

"Ми вже зараз відбираємо перших 500 офіцерів освітнього середовища з числа діючих працівників поліції, щоб якомога швидше розпочати практичний етап. Рекрутингова кампанія стартує на початку наступного року" - повідомив очільник МВС Ігор Клименко.

За словами Клименка, за безпеку дітей має відповідати спеціально підготовлена людина. Це має бути саме поліцейський, бо правоохоронці мають ширший функціонал – і на перевірку осіб, і на застосування усіх поліцейських заходів примусу. Відповідна навчальна програма для офіцерів освітнього середовища вже розроблена. Крім того, у кожному освітньому закладі мають бути встановлені спецрамки та металошукачі.

І першочергово необхідно почати з навчальних закладів, які працюють в очному режимі, в населених пунктах, наближених до лінії зіткнення, та російського і білоруського кордонів.



УНН (Українські Національні Новини) »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності