Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
17.12.2023

У Дніпрі на ж/м Західному панує новорічний настрій

У Дніпрі на ж/м Західному панує новорічний настрій

У Дніпрі на ж/м Західному діти долучились до створення новорічних прикрас. Малеча власноруч обирала кольори, у які фарбувала ялинкові іграшки.

Десятирічна Кіра обрала патріотичні синій та жовтий.

«Було дуже цікаво зробити свої іграшки. Я зробила дві. Вони вийшли гарними, зроблені з пластику, тож точно не розібʼються», - розповіла Кіра.

До заходу з виготовлення ялинкових новорічних іграшок на ж/м Західному долучилось більше 30 дітлахів. Організовувало цей майстер-клас просто неба КП «Міська інфраструктура».

«Діти на Західному надзвичайно активні, завжди готові брати участь у всіляких конкурсах, заходах, які ми їм пропонуємо. І ми завжди із задоволенням приїжджаємо сюди. Сьогодні ми робимо власноруч ялинкові іграшки, даємо дітям можливість створити новорічне диво », - зазначала Катерина Ковальова, організаторка культурно-масових заходів КП «Міська інфраструктура».

В рамках інспекційного обʼїзду на захід завітала і чергова по місту Анастасія Петренчук.

«Аналогічні майстер- класи проходили в парку їм. Т.Г. Шевченка та сквері Прибережному. Кожні вихідні такі ж заходи проходять у міських парках. Участь абсолютно безкоштовна, матеріали для виготовлення іграшок, фарби надають комунальні підприємства нашого департаменту», - прокоментувала Анастасія Петренчук, заступниця директора департаменту парків та рекреації ДМР.

Наступна точка перевірки - встановлення новорічної ялинки на цьому ж житломасиві. Чергова оглянула хід монтажу зеленої красуні та прикрашання її новорічними прикрасами.

«Ця штучна ялинка заввишки 8 метрів. Іграшки для неї були придбані до повномасштабного вторгнення рф. Вона прикрашена ілюмінацією, яка буде вмикатися ввечері, приблизно о 16:00. Завдяки фінансовій допомозі з боку приватного бізнесу ялинки вже були встановлені в парку їм. Шевченка та сквері Прибережний. Незабаром новорічна ялинка зʼявиться і на лівому березі в сквері Усачова», - підсумувала Анастасія Петренчук.



Прес-служба Міської ради »


Сергей  (18.12.23 19:40): Я ни понял,а де Санта Клаус? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності