Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
15.12.2023

Український футбол на Спорт ЮА

Український футбол на Спорт ЮА

Український футбол сьогодні переживає не найкращі часи, про що свідчать результати клубів на міжнародній арені. Проте життя продовжується. Уболівальники, як і раніше, уважно стежать за матчами УПЛ та інших внутрішніх турнірів. У цьому їм допомагають різні футбольні сайти, серед яких авторитетний портал Спорт ЮА. Платформа працює з 2003 року, встигнувши за цей час стати одним із найпопулярніших спортивних інтернет-видавництв країни.

Широка мережа кореспондентів на місцях забезпечує читачам ексклюзивні матеріали про матчі:

  • Прем'єр-ліги;
  • Першої ліги;
  • Другої ліги;
  • Кубка та Суперкубка країни.

Не забувають тут про змагання жіночих команд. Такі різновиди футболу, як футзал та сокка, теж не залишаються поза увагою. Окрім внутрішніх турнірів, на Спорт UA активно висвітлюють міжнародні ігри за участю українських клубів та збірних. На окремих сторінках можна знайти інформацію про зарубіжні топ-чемпіонати та кубки. Зокрема про виступи вітчизняних легіонерів.

Новини, результати та статистика, інтерв'ю, аналітика та авторські матеріали, текстові репортажі – все це є на сайті. Причому вибір не обмежується виключно футболом. А ще гостям майданчика пропонують відеоогляди, телепрограму, відомості про БК та онлайн-казино, статті про здоровий спосіб життя та багато іншого. Для доступу до матеріалів авторизуватися не потрібно, але залишати коментарі можуть лише зареєстровані гості.

Кубок України 2023/24: хто стане новим володарем трофею

Кубкові змагання завжди викликають у вболівальників підвищений інтерес, оскільки в них представники нижчих ліг отримують можливість зустрітися з грандами та довести, що вони можуть обігравати навіть такі клуби. Взагалі, у матчах на виліт емоції найчастіше набагато сильніше, ніж в іграх за круговою системою. В останній раз Кубок України вручали у 2021 року. 2022-го турнір з відомих причин не був дограний. Відмовилися від його проведення й у сезоні 2022/23.

Чинним володарем трофею є київське «Динамо», але навесні у приза з'явиться новий власник. Динамівці склали свої повноваження на стадії 1/8 фіналу, програвши землякам із «Оболоні». Четвірку півфіналістів сезону 2023/24 склали:

  • «Шахтар»;
  • "Чорноморець";
  • "Полісся";
  • «Ворскла».

Головним фаворитом цього розіграшу Кубка України виглядає «Шахтар». Повна амбіцій і полтавська «Ворскла», яка раніше вже вигравала трофей у 2009 році, причому у фіналі її суперником був саме донецький клуб. «Чорноморець» також має досвід перемог у турнірі. Одесити стали першими володарями почесної нагороди в історії незалежної України і повторили успіх через два роки, 1994-го. Житомирське «Полісся», яке дебютувало цього сезону в Прем'єр-лізі, вже встановило свій рекорд у кубковому змаганні, але явно не планує зупинятися. Потенціал для перемоги команда точно має.


Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності