Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
12.12.2023

На Дніпропетровщині двоє людей загинули на пожежах, двох врятували

На Дніпропетровщині двоє людей загинули на пожежах, двох врятували

Три пожежі сталося на Криворіжжі.

11 грудня близько 12:00 у селі Красівське у Криворізькому районі загорівся одноповерховий будинок. Горіли речі домашнього вжитку, дах та перекриття будинку на площі 5 кв. м. Усередині будинку пожежники виявили тіло людини, що обгоріло (особисті дані встановлюються).

Близько 16:00 на вулиці Должинського у Кривому Розі горів одноповерховий житловий будинок. Горіли речі домашнього вжитку на площі 20 кв. м. Під час ліквідації займання пожежники врятували двох чоловіків (56-ти та 47-ми років).

Вночі в Криму Розі на вулиці Лагерна також виникла пожежа всередині одноповерхового житлового будинку. Горіли речі домашнього вжитку та меблі на площі 40 кв. м. Під час ліквідації пожежі надзвичайники виявили 82-річну жінку без ознак життя.



Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності