Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
05.12.2023

В Дніпрі пройшов передостанній етап Дитячої Ліги дзюдо

В Дніпрі пройшов передостанній етап Дитячої Ліги дзюдо

2 грудня в Дніпрі завершився ще один, вже четвертий в цьому році, етап Дитячої Ліги дзюдо.

м Це змагання під егідою Федерації дзюдо Дніпра для дитячо-юнацьких вікових дивізіонів серед хлопців та дівчат, які проводяться протягом року та традиційно завершуються командним фіналом в грудні.

Даний етап визначав найсильніших серед хлопців 2013 року народження та серед дівчат 2013-2015 років народження. Переможців та призерів назвали в 17 вагових категоріях.

А зібрались на змагання Дитячої Ліги 100 учасників з Дніпропетровської області: міста Дніпро, Новомосковськ, Синельникове, Павлоград, Марганець, а також сусідніх областей Запорізької, Донецької, Харківської.

Відзначимо тих юних спортсменів, які стали найкращими в своїх вагових категоріях та вибороли золото: Базильчик Софія (Покровськ Донецької області), Кучерук Дар’я (Добропілля Донецької області), Зуб Анастасія, Шинкарьова Поліна, Корчуганов Данило, Сірченко Богдан (всі - Синельникове), Забарова Наталія (Павлоград), Потоцька Марія, Камишан Ангеліна, Корсун Кирило, Ролдугін Матвій, Демидов Тимофій, Неведров Марк, Слюсаренко Данило, Шахбанов Марат, Лавринюк Гліб, Пісоцький Микола ( всі - Дніпро).

Традиційно в Дитячій Лізі визначили також і найкращі команди в двох заліках – серед спортивних клубів та серед спортивних шкіл.

Трійка клубів виглядає так:
1.СК Дзюдо Дніпро (Дніпро)
2.Дзюдо 80 (Дніпро)
3.СК Дзюдо Дніпро (Синельникове)

ТОП-трійка шкіл ось така:
1.ДЮСШ з дзюдо Дніпропетровської облради
2.Міська СДЮСШОР 6
3.ДЮСШ Синельникове

Вже за два тижні 16 грудня в Дитячій Лізі дзюдо Дніпра відбудеться фінальний командний етап – змагання «стінка на стінку». На татамі вийдуть тільки хлопчики. П’ятий етап і назве найсильніших в цих змаганнях в 2023 році.

Фото Євгена Лаптєва


Текст: Лариса Бабенко

Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності