Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
02.11.2023

Розарій парку Глоби демонструє аномальні дива

Розарій парку Глоби демонструє аномальні дива

Навіть старожили міста не пам'ятають, щоб розарій головного дитячого парку Дніпра дарував таке рясне та яскраве цвітіння у листопаді.

Міський сайт розповідав про те, як дбайливо співробітники цього парку доглядають розарій парку Глоби. До речі, це найбільший розарій нашого міста.

На подяку за це розарій яскраво цвіте двічі на рік – навесні та влітку.

Але навіть старожили не пам'ятають, щоб цей оазис дарував таке щедре та яскраве цвітіння у листопаді. Здається, великою мірою цьому сприяє хороша тепла погода.

«Уже листопад надворі, а троянди всі цвітуть і пахнуть!» - побувавши в розарії, подивувався дніпровський журналіст Євген Євтушенко.

Його захоплення розділила і Лілія Коваленко, яка показала світлини найяскравіших бутонів цього квітника.

Фото Євгена Євтушенка та Лілії Коваленко.



Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »


Вася  (02.11.23 11:26): Спасибо редакции за список казино! Не останавливайтесь, подскажите читателям у кого пробить наркоту. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності