Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
30.10.2023

Відремонтували спецтехніку та закупили необхідні матеріали – парки Дніпра готують до зими

Відремонтували спецтехніку та закупили необхідні матеріали – парки Дніпра готують до зими

Аварійні сходи, колони, зливова каналізація та інші елементи. Саме в такому стані парк Шевченка перейшов до КП «Міська інфраструктура» торік у грудні. Упродовж 2023 року підприємство оновило парк, аби дніпряни могли безпечно там відпочивати.

«Насамперед ми відремонтували сходи біля колонади і нижче – ті, які ведуть до срібного лева. Бо старі були в аварійному стані. Також ми відремонтували 4 зливові каналізації: металевий настил був зруйнований, а сама система була дуже забита. Тож ми все прочистили, вклали нові решітки, щоб людям було безпечно пересуватись. Крім цього, багато років тут не ремонтували дороги, тож ми провели ямковий ремонт. Також оновили колонаду навпроти вул. Яворницького: відремонтували аварійну покрівлю, встановили водовідводи та відновили елементи автентичної ліпнини», – розповів директор КП «Міська інфраструктура» Олексій Тесля.

Крім цього, у парку відремонтували лави та озеленили територію.

«Ми з директорами комунальних підприємств розробили план-графік мінімальних ремонтів парків та скверів, аби наші мешканці почували себе безпечно та комфортно. Щодо парку Шевченка, то все, що було заплановано з мінімальних ремонтів тут, уже виконали, а головне – повністю прибрали аварійність, бо безпека містян – понад усе», – прокоментував директор департаменту парків та рекреації Володимир Чорний, який 30 жовтня чергує по місту.

Те, що у парку стало безпечніше та красивіше, підтверджують і дніпряни: «Ми тут навчаємось в університеті, тож часто прогулюємось цим парком. Нам він дуже до вподоби. До того ж його постійно прибирають, озеленюють. Дуже гарне місце», – каже відвідувачка парку Аріна.

Також черговий по місту перевірив санітарний стан мобільного захисного укриття на оглядовому майданчику. Зазначив: у парках та скверах міста нині є 1 найпростіше укриття у парку Новокодацький та встановлено 12 мобільних захисних укриттів.

«Два укриття змонтували нещодавно: це у парку Зелений Гай (з боку вулиці Криворізької)
та у сквері «Західний». Роботу в цьому напрямі продовжуємо», – додав Володимир Чорний.

У парку Зелений Гай черговий по місту перевірив стан спецтехніки, яка працюватиме взимку.

«Ми перевірили справність спецтехніки та інструментів, а саме снігоочисників, снігових лопат та кригорубів. Також модернізували трактор, який нам передали з балансу іншого КП. До нього ми додали навісний ківш. І найголовніше, створили необхідні запаси посипного матеріалу проти ожеледиці», – запевняє головний інженер КП «Міська інфраструктура» Сергій Власенко.

«Така підготовка техніки триває у всіх парках Дніпра. Крім цього, ми вже створили запаси посипного матеріалу. Нині в нас є близько 200 тонн піску», – підсумував черговий по місту Володимир Чорний.



Прес-служба Міської ради »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності