Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
05.10.2023

До Аптекарської балки Дніпра скидали фекальні стоки

До Аптекарської балки Дніпра скидали фекальні стоки

Мешканці розташованих на схилі балки приватних будинків без зазріння совісті зливали в цю природну зону відходи своєї життєдіяльності.

Аптекарська балка – одна з рекреаційних перлин Дніпра. По її дну протікає колись чистий струмок, який є важливим елементом природних водойм міста.

На жаль, останніми роками екологічний стан балки плачевний. І багато в чому винен у цьому людський чинник.

Про чергові виявлені незаконні стоки у балку та боротьбу з ними розповіли у Департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпра:

«Люди вивели каналізаційні труби зі своїх будинків прямісінько до Аптекарської балки, де протікає струмок, що впадає у річку. 

Про це дізналися місцеві та поскаржились до міської ради. 

Після спільного з Департамент екологічної політики Дніпровської міської ради обстеження на місце приїхали працівники з обслуговування та експлуатації дощоприймальних мереж і затампували три незаконні труби. 

Комунальники за допомогою пластикових пляшок з піском та звичайної тканини перекрили труби. Самостійно дістати їх з труби не вийде, тому власникам доведеться використовувати централізовану каналізацію або септики.

Завдяки виконаним роботам ми запобігли шкідливим викидам у річку Дніпро, що в свою чергу покращить екологічну систему міста».

Відео про це можна подивитися тут.



Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »


Zomba  (06.10.23 02:12): Кто вообще разрешил застраивать жильем Аптекарскую балку?! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вася  (05.10.23 11:32): Вместо того чтобы в..бать штрафами, они хней занимаются. Лучше им очки заткните бутылками с песком, потому что без трубы они пойдут лично в балку фекалить. Відповісти | З цитатою
Смешно  (05.10.23 10:25): А где работа профильного департамента горисполкома и коммунальных служб города? До этого времени они не знали? Именно сейчас случайно узнали. А канализировать улицы в этом районе не пробовали ? Видимо и ливневки там нет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності